Leerlingenraad

In de groepen 5 t/m 8 worden elk schooljaar verkiezingen voor de leerlingenraad georganiseerd. De kandidaten presenteren zichzelf met een poster en een speech.Na een week van campagne voeren, is de nieuwe leerlingenraad verkozen. Daniël van groep 8 mocht in de leerlingenraad blijven, zodat een aantal activiteiten vanuit vorig schooljaar doorgezet kunnen worden, denk daarbij aan het adviseren rond de kleuren van ons nieuwe keukenblok.In het schooljaar 2022-2023 zitten de volgende leerlingen in de leerlingenraad:

Groep 5a: Micah
Groep 5/6: Lieke
Groep 6a: Lara
Groep 7a: Vinnie
Groep 7/8: Alyssa
Groep 8: Daniël

Zij mogen de IKC Prins Claus vertegenwoordigen en meedenken in hoe de speerpunten van de school zichtbaar kunnen zijn. Denk hierbij aan:

• meedenken hoe toekomstgericht onderwijs op IKC Prins Claus eruit kan zien binnen het ‘modern klassiek onderwijs’
  • organiseren en presenteren van Claus got talent
  • ideeën die de leerlingen vanuit de verschillende groepen meekrijgen bekijken om zo het ‘SAMEN leren’ nog beter vorm te geven.
2022-2023